IRONMAN CPH 2018

Dagen kom hvor tilmeldingen til Ironman CPH 2018 åbnede og jeg tilmeldte mig kl. 15:50 de åbnede 10 minutter inden det annoncerede tidspunkt. Beslutningen har været lææænge undervejs, vi snakker 5-8 år, så det er også på tide at tage springet. Siden gennemførelse af LOOK MARMOTTE Alpes i juli har jeg været klar til at tilmelde mig, skulle bare finde det rigtige løb, og så skulle det gerne passe med min arbejdsturnus, heldigt at det så kom til at passe med løbet d. 19. august 2018 i København.

Nu ligger der rigtig mange træningspas og venter, og et stort arbejde i at strukturere træningen så jeg får det meste optimale ud af hver eneste pas uden at blive skadet, samtidig skal jeg sørge for at få den nødvendige hvile, hvilket måske bliver den største udfordring.

Jeg arbejder offshore, det betyder at jeg i 14 dage arbejder 12 timer, hvorefter jeg så har 21 dage fri medmindre jeg skal på kursus, de 3 uger hvor jeg ikke arbejder bliver ikke noget problem at få til at gå op i en højere enhed, det bliver de 2 uger jeg befinder mig ude midt i Nordsøen der bliver svær. Min plan er at jeg frem til 1. januar afprøver forskelige setup når jeg er på arbejde, og når nytår er rundet skulle jeg gerne have en træningsplan for de 7,5 måneder frem til løbet.

Data 28. august 2017
Alder: 45 år
Vægt: 81,7 kg.
Max puls 184 bpm
Hvile puls: 56 bpm
VO2-max løb: 53 ml/kg/min
VO2-max cykel: 48 ml/kg/min
FTP: 2,71 w/kg (221watt)